es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

pisces Pisces
February
23
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Vendepunkt i syne

I dag kan du så frøene til en ny begyndelse. Du kan nu implementere et par ændringer i din karriere. Dog vil din succes gøre andre misundelige, så du skal ikke være for arrogant. De personer du elsker i dit liv vil have fuld tillid til dig og vil diskutere fordelene og ulemperne ved dine planer med dig. Kun på denne måde kan du beskytte dig selv mod fiasko. Du skal arbejde gennem de stormfulde tider foran dig med ro i sindet. En weekend hvor du forkæler dig selv lidt eller får en lille pause kan gøre underværker.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Nye kyster

I dag besidder du selvtilliden til at prøve noget nyt. Derfor, kan du opleve ændringer i din karriere, dit fysiske velbefindende og også i dit kærlighedsliv. Så gå i gang med at tackle projekter du har planlagt i lang tid. Din nye fremgangsmåde vil blive bemærket positivt af andre, som vil støtte dig, men sørg for, at holde begge ben på jorden.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Vis dine andre sider

Saml mod til at gå i gang med reelle projekter du har planlagt i lang tid. Udtryk dine ideer selvsikkert for at overbevise alle dem, der tvivler på dig. Dem omkring dig vil reagere positivt på din entusiasme og vil forsøge at opmuntre dig yderligere. Dette er også sandt i dit privatliv. Du skal ikke være bange for at vise denne nyfundne side af dig selv frem, da dette er måden, hvorpå du kan bevæge dig fremad.