es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

pisces Pisces
March
5
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Åbenhed er nøglen

I dag konfronteres du med nye ideer. Du vil opnå succes, hvis du er modig nok til at imødekomme de involverede risici. Du kan regne med støtte fra dine kolleger, hvis du lykkes med det. Du bør også vise åbenhed i dit forhold. Usædvanlige ideer, som din partner kan have, kan åbne op for nye stier, der afslører en helt ny side af dig selv. Men husk at holde begge fødder på jorden, da linjen mellem at tage risici og arrogance er hårfin.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Ekstra støtte

I dag hjælper din åbenhed dig med at håndtere vanskelige situationer i dit professionelle liv, da du vil modtage uventet støtte. Accepter dette og forsøg at bygge tættere relationer med dine tilhængere. Du vil også opleve en vis støtte i dit privatliv. Brug disse positive følelser til at imødekomme problemstillinger, du længe har været optaget af. Hvis du ikke kan finde den fornødne motivation til at komme i form på nuværende tidspunkt, så prøv at træne med venner og det vil blive en del nemmere.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Vendepunkt i syne

I dag kan du så frøene til en ny begyndelse. Du kan nu implementere et par ændringer i din karriere. Dog vil din succes gøre andre misundelige, så du skal ikke være for arrogant. De personer du elsker i dit liv vil have fuld tillid til dig og vil diskutere fordelene og ulemperne ved dine planer med dig. Kun på denne måde kan du beskytte dig selv mod fiasko. Du skal arbejde gennem de stormfulde tider foran dig med ro i sindet. En weekend hvor du forkæler dig selv lidt eller får en lille pause kan gøre underværker.