es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

pisces Pisces
March
4
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Openheid is de sleutel

Vandaag wordt je geconfronteerd met nieuwe ideeën. Je zult doeltreffend zijn als je moedig genoeg bent om het hoofd te bieden aan de risico’s die er mee gemoeid zijn. Je kunt rekenen op de ondersteuning van je collega’s als je er in slaagt. Je moet ook openheid tonen in je relatie. Opmerkelijke ideeën die je partner misschien heeft kunnen nieuwe wegen toegankelijk maken, die een volledig nieuwe kant van jezelf onthullen. Maar, zorg ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan, aangezien de lijn tussen een risiconemer en arrogantie een dunne is.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Extra ondersteuning

Vandaag zal je openheid je helpen om te gaan met moeilijke situaties in je professionele leven, aangezien er in onverwachte ondersteuning voorzien zal worden. Accepteer dit en probeer hechtere relaties op te bouwen met je aanhangers. Je zult ook wat ondersteuning ondervinden in je privéleven. Gebruik deze positieve gevoelens om zaken aan te pakken waar je lang door in beslag genomen bent. Als jij de motivatie niet op kan bouwen om op dit moment gezond te worden, probeer dan met vrienden te trainen – je zult dit als makkelijker ervaren.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Keerpunt in zicht

Vandaag kan jij het zaad zaaien voor een nieuw begin. Je kunt nu een paar veranderingen in je carrière verwezenlijken. Echter, jouw succes zal anderen afgunstig maken, dus niet arrogant zijn. Je dierbaren zullen volledig en volslagen vertrouwen in je hebben en zullen de voordelen en nadelen van jouw plannen met je bespreken. Alleen op deze wijze kan jij jezelf beschermen tegen falen. Je moet je door de stormachtige tijden die voor je liggen heen werken met een houding van kalmte. Een verwen weekeinde of een korte onderbreking kan wonderen doen.