es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

pisces Pisces
September
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Sterktes en zwaktes

Omdat je energie momenteel op een impulsieve en onregelmatige wijze gebruikt wordt, leid dit eerder tot conflicten dan succes. Maar, wees bewust van zowel je sterktes en zwaktes en probeer niet de een tegen de ander uit te spelen. Accepteer de aanwezigheid van beide uitersten en probeer ze te verenigen. Op deze wijze wordt je ook door degene om je heen gezien als een prettig persoon.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Zelfkritiek is de sleutel

De oorzaak van frictie op de werkplek ben jij en dit is waar alle kritiek op gericht moet worden. Je faalt vanwege je woedeaanvallen door opvliegendheid en je hebt het gevoel alsof de mensen je constant proberen te belemmeren. Ontdek wat je doestellingen werkelijk zijn en vertel je dierbaren vaker hoeveel ze voor je betekenen. Je lichaam is niet zo opgewassen tegen zware inspanning, maar het nemen van een langdurige rustperiode is ook niet de juiste weg. Vindt een compromis zodat jij je snel meer ontspannen voelt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Kalmeer jezelf

Op het werk moet je meer beheerst zijn, minder opvliegend bij je collega’s. Je moet je richten op kwaliteit en niet kwantiteit! Wees diplomatiek als het geschillen betreft. Hetzelfde is van toepassing op privé kwesties. Je irriteert anderen veel te veel. Communiceer meer met je dierbaren zodat zij kunnen begrijpen hoe het echt met je gaat. Je bent gefrustreerd en gespannen; probeer een beetje rust te vinden. Wat dacht je van een korte vakantie of wat ontspanningsactiviteiten voor je balans?