es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

pisces Pisces
March
7
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Taken beproeven

Vandaag wordt je geconfronteerd met nieuwe problemen op je werk. Je zult echter steun ontvangen op het juiste moment zodat je rustig je werk af kunt maken. Zelfs als de hulp van ongewone bronnen lijkt te komen, wijs het niet af. Wat gezondheid betreft kun je de koers op positief zetten voor de toekomst. Als je de dingen met geduld en zorg aanpakt kun je op langere termijn ongezond gedrag voorkomen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Tijdig een nieuw begin

Zaken die u nu begint zullen uiteindelijk uw leven voor enige tijd beïnvloeden, Dus dit is een ideaal moment voor een positieve nieuwe start! Het lijkt er nu op dat U in uw vaardigheden invloedrijker bent dan ooit tevoren, wat u kan helpen uw ambities gemakkelijker te delen met uw naasten.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Positieve impuls

U kunt uzelf verjongen door de positieve signalen op te pakken die u uit uw omgeving ontvangt. U zou nu nieuwe projecten moeten beginnen die betrokken zijn met uw voorstellingsvermogen. Uw natuurlijk overwicht betekent dat u nu, meer dan ooit, behulpzaam kan zijn voor anderen. U moet echter voorkomen dat u zich op een superieure wijze gedraagt en in plaats daarvan uw bijdrage leveren op een manier waarmee het mogelijk wordt dat iedereen een winnaar kan zijn.