es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

pisces Pisces
September
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Onrustige tijden

Je uitbundigheid heeft de tendens om je uit te putten, in plaats van, zoals je misschien verwacht, je vooruit te stuwen. Als je deze drang niet onderdrukt dan kom je niet erg ver. Je opvliegende karakter veroorzaakt dat je ongepaste beslissingen neemt en leidt tot argumenten met bijna iedereen die je ontmoet. Probeer deze spanningen te onderdrukken totdat deze onrustige fase voorbij is.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Wees niet neerslachtig

Dit is niet de tijd om neerslachtig te zijn. Je kunt de manier waarop jij je voelt stimuleren door wat gezonde activiteit. Onthoud dat je dergelijke periodes al eerder hebt ervaren en begrijp dat deze huidige slechte fase niet eeuwig zal duren. Probeer wat meer optimistisch te zijn, het terugkeren van betere tijden zal niet te lang duren, zolang je standvastig blijft en overtuigd bent van een positiever vooruitzicht.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Controle

Het zal moeilijk zijn om je gevoelens onder controle te houden. Het is mogelijk dat ze op een niet te beheersen manier tevoorschijn komen. Zorg ervoor dat je niet toegeeft aan impulsen en toon je boosheid. Anders zul jij degene naast je provoceren en ieder ander die je tegenkomt. Probeer wat balans en zelfbeheersing te vinden en wees meer begripvol voor anderen.