es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

pisces Pisces
June
6
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Behåll lugnet

Det kan bli en turbulent dag för dig. Å ena sidan blir mycket av det du försöker göra inte som du tänkt dig, å andra sidan kan du upptäcka att problemet ligger i de människor du möter. Överreagera inte. Försök i stället att återfå lugnet och att överföra detta på andra. På så sätt kommer du att klara dig relativt opåverkad av denna ganska obehagliga upplevelse.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Öppenhet räknas

Den här dagen kommer att innehålla en del problem. Du kommer att ställas inför situationer som endast kan överkommas på ett bra sätt om du ändrar din attityd. Använd dig av ett nytt tillvägagångssätt i stället för det etablerade sättet att ta dig an denna typ av situationer. Var försiktig med att komma med anklagelser och försöka skylla på andra. Det kan vara så att det är du som har gjort misstag. Om du är öppen för nya saker kommer du att lära sig mer om dig själv.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Var aktiv

Just nu ställs du inför mer än din beskärda del av problem. Låt det inte överväldiga dig helt. Det är bara när du tar dig an varje problem i turordning som situationen kommer att förbättras och du känner att du har kontroll över läget igen. Det är viktigt att du handlar omedelbart, annars kommer komplikationerna bli ännu fler. Var inte rädd för att ta emot hjälp från andra om detta erbjuds.