es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
June
4
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Øv dig i tålmodighed

Dette er ikke en ideel situation for dig til at fremme dine håb og ønsker. Der vil være mere modgang end normalt, og det er usandsynligt, at du vil gøre nogen fremskridt. Øv dig i tålmodighed - der er bedre tider forude. Benyt lejligheden til at lære alt hvad du kan fra modgangen og sørg for at du ikke laver den samme fejltagelse to gange. Skulle skæbnen gå dig imod igen, så husk at du ikke kan forcere skæbnen, måske er det fordi, at hun har noget bedre i vente for dig.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Koncentreret kraft

Diriger dine energier mod udviklingen af dine indre ressourcer. Undgå raserianfald, hårde verbale udvekslinger og eventuelle konfrontationer så meget som du overhovedet kan, da de kan resultere i fysisk vold, og denne form for adfærd, vil ikke være til gavn for dig på nogen måde. Hvis det lykkes dig at styre denne kraft indad, som du bør gøre, kan du gøre store fremskridt inden for din udvikling og forståelse.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Bevar din energi

Hvis noget ikke lykkes, så tvivl ikke på dig selv. Det kan simpelthen betyde, at eksterne omstændigheder blot konspirerer imod dig og ikke vil tillade det. Gør status, forkæl dig selv lidt og lad tingene gå deres gang. Nogle gange opstår situationer, som åbner op for helt nye muligheder for dig, og så vil du erkende, at tiden er kommet til endnu engang at anvende alle dine kræfter.