es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
September
27
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Sammentræf

Dette er en lovende tid for alle personlige relationer, hvad enten nye eller gamle. Du vil finde samtaler med dem omkring dig inspirerende og berigende for dine egne ideer. Du bør dog ikke udelukkende tænke på de fordele, som disse kontakter bringer dig, men prøv også at interagere på et følelsesmæssigt plan. Ellers vil nytte og harmoni kun være kortvarige.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Styrke og velvære

Du føler dig helt tryg med dig selv og med de ting, du gør. Andre lægger mærke til dette, og det smitter af på dem, der er tæt på dig. Brug lejligheden nu til at komme tæt på ligesindede. Suppler dine planer med andres idéer og kom i gang med koncentreret energi. Det, der virkede uopnåeligt før, viser sig nu, at være inden for rækkevidde.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Venskab og familie

Da du er meget social og måske har forsømt en eller to kontakter for nylig, bør du nu gøre noget ved disse forhold og komme i kontakt. Der er store chancer for at løse en tvist mellem familie eller venner en gang for alle. Du vil opleve en bemærkelsesværdig periode med enighed og enhed, som kan have en blødgørende effekt under mere vanskelige tider.