es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
December
7
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Nå dine mål

Mål, som du har forfulgt i nogen tid er nu endelig inden for din rækkevidde. Du føler dig styrket af den opmuntring du modtager fra alle, hvilket gør det muligt for dig at tage de vigtige sidste par skridt. Hold dine fødder på jorden og forfølg dine mål konsekvent, og de vil blive realiseret.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Gå nye veje

Prøv at gå videre fra dine eksisterende problemløsningsstrategier og led efter nye fremgangsmåder til at løse problemer på, som du ikke finder frustrerende. En meget mindre konventionel rute kan undertiden resultere i et langt mere tilfredsstillende resultat for alle de involverede parter. Du vil også finde en ny følgesvend til rejsen, der kan hjælpe dig med eventuelle problemer som du kan støde på undervejs.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Lad dig blive inspireret

Mange mennesker vil kontakte dig med nye koncepter og idéer. Accepter denne hjælp og sæt pris på mangfoldigheden i de nye muligheder, der opstår heraf. Du vil gøre uventede fremskridt og tage et stort skridt hen imod opfyldelse af drømmen som du længe har troet på. Sørg for at tage alle risiciene i betragtning, så du ikke mister alt det, du har opnået indtil nu.