es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
November
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Tryg omdannelse af projekter

Dine professionelle og private projekter er ved at blive bemærket af de vigtige mennesker i dit liv. Brug denne indflydelse og fordyb dig selvsikkert i opgaven! Fremsæt dine synspunkter med overbevisning, men overdriv ikke - at være arrogant vil ikke hjælpe din sag - men den besindighed du viser vil med større sandsynlighed bidrage positivt til resultatet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Sociale bånd styrkes

Inden for din omgangskreds går alt usædvanligt godt, og det ser ud til at være meget afslappet - ikke kun med hensyn til dine mere private forhold, men også i den måde, du oplever dit arbejdsmiljø på. Brug denne behagelige periode til at forbedre dine sociale bånd, så du i sidste ende kan være bedre forberedt, når tiderne er mindre fordelagtige.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Dejlig hverdag

Din hverdag er blevet meget tiltalende, da du nu virker til at have det virkelig godt med alle du møder, og kommer i kontakt med. Nyd denne tid, hvor du er i stand til at opsamle en masse gode intentioner fra dem, du møder. Brug denne positive energi til at frigøre dig selv fra hverdagens stress, så du i sidste ende kan nyde mere fred og ro.