es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
June
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Overdreven drømmer

Du kan ikke stoppe med at tænke på uopnåelige drømme. Du må ikke tage nogen chancer, som kan resultere i, at du mister det, du allerede har opnået. Men disse tanker udgør en fare, i og med at de kun stammer fra en følelse af utilfredshed. Du bør i stedet opdage roden af ​​denne utilfredshed. Giv dig selv mere fred og ro og kig dybt ind i din sjæl. Du vil komme til at forstå roden af ​​dit problem.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Minder

I dag er du på kant med dig selv. Dette er tydeligt i en dyb utilfredshed og også i det humør, som du vil lade gå ud over andre. Du må også acceptere nederlag i øjeblikket. Se dette som nyttigt for fremtiden og forsøg at få noget positivt ud af det. Beskæft dig selv med ting, der gør dig glad, ellers vil du ikke slippe af med din frustration, og derfor gøre andre kede af det.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Giv slip

Din beslutsomhed er prisværdig, men du glemmer, at der er mere ved livet end bare succes. Din stræben er så vedholdende, at du også er nødt til at acceptere tilbageslag. Giv dig selv lidt mere tid til at nå dine mål på en mere afslappet måde. Først da vil du være i stand til at nyde succes. Giv dig selv lidt plads til at slappe af, ellers vil livet simpelthen passere forbi.