es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Ukontrollabel vrede

Du er fuld af energi og entusiasme, som desværre, hvis du ikke er omhyggelig, kan føre til anfald af arrogance og aggression, idet du forsøger at buldre dig igennem uden megen hensyntagen til andres velfærd. Du bør helt sikkert gøre alt, hvad du kan for at være mere samarbejdsvillig og undgå sådanne konfrontationer hvor det er muligt, og forsøge at være hjælpsom når du kan.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Uventede problemer

Uventede problemer nærmer sig, og du finder det usædvanligt svært at komme i gang med at løse disse problemer. Du må ikke fortvivle, og prøv at lede efter alternative svar. Tænk også på, hvor slemt du personligt vil blive påvirket af dem. Ville det egentlig være bedst, hvis du bare ventede, ville disse problemer rent faktisk blive løst af sig selv?

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Prøv noget nyt

Din sædvanlige måde at opføre dig på har for en gangs skyld ikke fungeret og har skabt en ubehagelig situation for dig. Din sædvanlige problemløsningsstrategi har ikke forbedret situationen, ligegyldigt hvor meget du prøver. For at prøve noget andet skal du droppe din sædvanlige fremgangsmåde og prøve en nu fremgangsmåde! Bare ved at gøre dette kan du finde din vej ud af hvad der føltes som en uløselig situation.