es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

sagittarius Sagittarius
May
28
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Rastløse tider

Din begejstring har det med at slide på dig, i stedet for, som man måske kunne forvente, at drive dig fremad. Hvis du ikke undertrykker denne trang vil du ikke komme særlig langt. Din irritable natur får dig til at tage uhensigtsmæssige beslutninger og fører til skænderier med næsten alle, du møder. Prøv at modstå dette pres, indtil denne rastløse fase er overstået.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Du må ikke blive modløs

Det er ikke tid til at være mismodig. Du kan få det bedre med lidt sund aktivitet. Husk, at du har oplevet tider som disse førhen og forstår, at denne aktuelle dårlige fase ikke vil vare for evigt. Prøv at være mere optimistisk, der går ikke længe før bedre tider vender tilbage, så længe du forbliver standhaftig og engageret i et mere positivt syn på tingene.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Kontrol

Det vil være vanskeligt at holde dine følelser under kontrol. Det er muligt, at de dukker op på overfladen på en ukontrollabel måde. Sørg for, at du ikke giver efter for dine impulser og viser din vrede. Ellers vil du provokere dem tæt på dig og alle andre, du støder på. Prøv at finde en balance og ro, og udvise mere forståelse for andre.