es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

sagittarius Sagittarius
December
18
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Ontdek nieuwe gebieden

Langzaam maar zeker, wordt het leven op je kleine, kalme eiland te saai. Je hebt nieuwe ideeën en plannen die er om vragen om in werking gezet te worden. Stel het niet langer uit. Pak je spullen op en vaar weg naar nieuwe gebieden. Als jij je ideeën deelt met degenen om je heen, kan je rekenen op een dynamische bemanning ter ondersteuning.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Helpende handen

Aangezien je momenteel bijzonder goed communiceert met degenen om je heen en je jouw plannen kunt voorleggen met een enthousiaste houding, zal je ook snel enthousiaste volgers aantrekken. Wantrouw ze niet langer meer en accepteer alle hulp die geboden wordt. Probeer ook open te staan voor de ideeën van anderen en deze misschien deel uit te laten maken van je eigen plannen. Dit zal je verder vooruit stuwen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Bronnen van inspiratie

Maak het beste van elke gelegenheid om wat nieuw leven in je ideeën en plannen te blazen. Zowel conversaties met vrienden of collega’s en een verandering in je eigen zienswijze kunnen nuttig zijn. Wees ontvankelijk voor nieuwe ervaringen en ideeën die je gepresenteerd worden, maar laat jezelf niet te ver van je oorspronkelijk pad afleiden. Blijf trouw aan jezelf.