es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

sagittarius Sagittarius
November
27
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Laat uzelf inspireren

Veel mensen zullen u benaderen met nieuwe concepten en ideeën. Accepteer deze hulp en omarm de diversiteit van alle nieuwe kansen die hieruit ontstaan. U zult onverwachte vooruitgang boeken en een grote stap nemen naar het volbrengen van de droom waar u zo lang in geloofd heeft. Zorg ervoor dat u rekening houdt met alle betrokken risico's zodat u niet alles verliest wat u tot dusver heeft bereikt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Onverwachte steun

Uw positieve en plezierige wijze in de omgang met mensen levert u steun op uit onverwachte bronnen wat u niet had verwacht of tot op heden voor mogelijk had gehouden. Gebruik deze mogelijkheid om hen te informeren over uw groeiende bezorgdheid over kwesties die voor u het meest belangrijk zijn, zodat u positieve veranderingen kunt maken die duurzaam zijn voor uzelf en diegene om u heen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Nieuwe oriëntatie

Er komt een verandering in uw leven die u niet langer aan de kant kunt schuiven. U bent vol enthousiasme en zelfvertrouwen wat u zal helpen u plannen in actie om te zetten. Gebruik deze energie om de eerste stap te zetten . Praat met uw naaste vrienden en familie. Zij zullen u op alle mogelijke manieren stimuleren en enthousiast ondersteunen.