es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

sagittarius Sagittarius
June
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Excessieve dromer

Je kunt niet ophouden met het denken aan onbereikbare dromen. Neem geen risico’s die kunnen resulteren in het kwijtraken van dat wat je al bereikt hebt. Maar deze gedachten vormen het gevaar dat ze alleen voortkomen uit een gevoel van ontevredenheid. Probeer in plaats daarvan de oorsprong te ontdekken van deze ontevredenheid. Veroorloof jezelf meer rust en doe wat zielsonderzoek. Je zult dan de oorsprong van je probleem begrijpen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Onthouden

Vandaag ben je in onenigheid met jezelf. Dit is zichtbaar in diepgaande ontevredenheid en ook in de stemmingen die je wilt afreageren op anderen. Je zult op het moment ook nederlagen moeten accepteren. Zie dit als nuttig voor de toekomst en probeer er iets positiefs uit te halen. Houd je bezig met dingen die je gelukkig maken, anders raak je je frustratie niet kwijt en zul je anderen van streek maken.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Laat gaan

Je wilskracht is prijzenswaardig, maar je vergeet dat er meer in het leven is dan alleen maar succes. Je streven is zo hardnekkig dat je ook terugslagen moet accepteren. Geef jezelf een beetje meer tijd om je doelen te bereiken op een meer ontspannen wijze. Alleen dan kun je genieten van succes. Sta je zelf toe een beetje af te drijven; anders zal het leven gewoon aan je voorbij gaan.