es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

sagittarius Sagittarius
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Återhållsamhet

Du uppnår nu dina mål genom att använda din enorma drivkraft och energi; försök ändå att hålla tillbaka din något okontrollerbara önskan efter framgång. Trots din iver, försök att hålla tillbaka dig själv lite, betänk den stora helheten och tillåt din kropp en paus för att den ska bli bättre förberedd för kommande uppgifter. Det är den klokaste positionen att anamma när du blir tillfrågad att göra fortsatta offer på vägen framåt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Höga hinder

Även fast allt flöt på smidigt förut, står nu något eller någon i din väg. Ta reda på exakt hur mycket kraft du behöver för att övervinna dessa hinder eller om det är bättre att helt enkelt undvika dem. Du måste använda dina krafter på ett klokt sätt. Se till att inte störas eller avledas av småsaker. Låt inte din energi och förmåga att härda ut tunnas ut allt för mycket.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Bit ihop

Just nu är det mycket som inte går så smidigt som planerat. Kanske ska du bara acceptera det du inte kan ändra. Ge inte upp på grund av besvikelse, koncentrera dig i stället på saker som ligger framför dig. Även om det tar lite längre tid kommer du att nå ditt mål om du bara är uthållig och har tålamod.