es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

sagittarius Sagittarius
June
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Överdriven drömmare

Du kan inte sluta tänka på orealistiska drömmar. Ta inte några risker som kan leda till att du förlorar det du redan har uppnått. Det kan också vara så att dina drömmar beror på en känsla av missnöje. Ta i stället reda på var detta missnöje kommer ifrån. Ge dig själv mer lugn och ägna dig åt självrannsakan. På så sätt kommer du att förstå roten till problemet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Minnas

I dag är du inte sams med dig själv. Detta visar sig i att du är djupt otillfredsställd och även i din sinnesstämning, som går ut över andra. Du kommer också tvingas erkänna nederlag just nu. Se detta som hjälp för framtiden och försök att få ut något positivt av det. Gör saker som gör dig glad, annars kommer du inte bli av med din frustration och du kommer att göra andra upprörda.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Släpp taget

Din hängivenhet är lovvärd, men du glömmer att det finns mer i livet än bara framgång. Din strävan är så ihärdig att du också måste acceptera bakslag. Ge dig själv lite mer tid för att nå dina mål på ett mer avslappnat sätt. Först då kommer du att kunna njuta av framgången. Tillåt dig själv att släppa taget lite, annars kommer livet helt enkelt att rinna ifrån dig.