es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

sagittarius Sagittarius
May
23
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate November 23 to December 1st Missnöje

I dag tror du att hela världen kretsar runt dig. Människorna i din omgivning ser på saker och ting på ett annat sätt så bli inte förvånad om du blir besviken. Sänk dina förväntningar lite och ta hänsyn till andras behov. Annars kommer du bara få ovänner på grund av din själviska attityd och du kommer att märka att dina vänner och familj undviker dig. Att vara självisk skapar alltid problem i längden.

twitter
facebook
mail
Second Decanate December 2 to December 11 Överdrivet överseende

I dag är du arrogant och självupptagen på kontoret. Dina arbetskamrater och chefer kommer att tycka att du är krävande och oförskämd. Hitta rätt balans och tänk över de krav du ställer. Ta det inte personligt om du får kritik för ditt uppförande. Jämfört med dina vänner är du extremt pedantisk och du lägger märke till irrelevanta trivialiteter. Detta gör dig inte särskilt populär. Du borde i stället vara lite mer avslappnad och inte ta så allvarligt på småsaker.

twitter
facebook
mail
Third Decanate December 12 to December 21 Tunga bördor

Du har för närvarande svårt att utföra ditt dagliga arbete. Omständigheterna i dag är inte lovande och det är inte mycket av det du gör som kommer att lyckas. Ta inte ut din frustration på dina kollegor. Du ska inte heller isolera dig från dem omkring dig eftersom detta inte hjälper dig. Vänd dig till den närmaste familjen och ta emot hjälp från dem som verkligen kan hjälpa. Med detta stöd kommer du att kunna ta dig igenom denna svåra tid.