es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

scorpio Scorpio
April
24
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Behersk dit begær

Din længsel efter et endnu uopfyldt ønske vokser sig endnu stærkere. Til tider vil du fange dig selv i at tænke over, hvordan det ville være hvis du droppede dine principper og idealer for at opnå dette ønske. Spil ikke dette spil, i stedet bør du fokusere på at beherske dit begær en smule. Tænk over, hvad du har, og hvad der ville gøre dig virkelig lykkelig, hvilket ofte er de simpleste ting i livet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Pas godt på dit helbred

Alt går ikke så godt, som du havde ønsket og som følge heraf går stresset i dit liv ud over dit helbred. Dette skyldes hovedsageligt at du prøver for hårdt at erstatte dit manglende held ved at være betydeligt mere effektiv. Hvis dette er tilfældet, skal du slappe af og acceptere, at nogle gange er det bare ikke muligt i øjeblikket, og beløn dig selv i stedet.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Øv dig i tålmodighed

Dette er ikke en ideel situation for dig til at fremme dine håb og ønsker. Der vil være mere modgang end normalt, og det er usandsynligt, at du vil gøre nogen fremskridt. Øv dig i tålmodighed - der er bedre tider forude. Benyt lejligheden til at lære alt hvad du kan fra modgangen og sørg for at du ikke laver den samme fejltagelse to gange. Skulle skæbnen gå dig imod igen, så husk at du ikke kan forcere skæbnen, måske er det fordi, at hun har noget bedre i vente for dig.