es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

scorpio Scorpio
April
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Ukontrolleret kraft

Hvis du ikke passer på kan dit temperament overtage og forårsage mere skade end du ønsker. Du har tendens til at ville måle dig selv med dem omkring dig, og du er derfor på udkig efter konfrontation. Stop dit aggressive adfærd, for selv om du værdsætter at have energi til overs, er det ustabilt og kan svigte dig på et afgørende tidspunkt. Vær mere opmærksom på dit helbred.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Tænk dig om før du handler

Din selvsikkerhed er bemærkelsesværdig i dag, men vil ikke være god for dig, hvis du handler uden at tænke dig om. Værdifulde allierede kan tilbagetrække deres støtte, fordi du lader dine egne frustrationer gå ud over dem, der er tættest på dig. Tænk før du handler, tag et skridt tilbage, prøv at genvinde din fatning og pas på dit helbred, da det nu er lidt svagere end normalt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Vaklende energi

Du er i øjeblikket splittet mellem ønsket om at opnå ting, og skuffelsen ved, at der er visse grænser for dette. Brug ikke din uhæmmede selvhævdelse til at bryde igennem disse hindringer, da dem omkring dig kan miste tålmodigheden og svigte dig. Vent indtil der er mere ro og du kan vise andre større forståelse og tålmodighed.