es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

scorpio Scorpio
October
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Spontane beslutninger

Pust nyt liv i dine forhold gennem utraditionelle og spontane handlinger. Du vil se, at dette ikke er særlig svært. Med lidt selvtillid vil du overraske andre på mange måder. Du vil også modtage en lang række forslag, som du bør overveje seriøst. Du kan bryde fri fra de undertrykkende lænker og konventionelle mønstre og lade din personlighed tage kontrol.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Prøvende opgaver

I dag vil du blive konfronteret med nye problemer i dit job. Men du vil modtage støtte på det helt rigtige tidspunkt, således, at du roligt kan færdiggøre dit arbejde. Selv om hjælpen ser ud til at komme fra usædvanlige kilder, skal du ikke afvise den. Med hensyn til sundhed, kan du sætte en positiv kurs for fremtiden. Hvis du udviser tålmodighed og er omhyggelig, vil du være i stand til at give afkald på usundt adfærd på længere sigt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Rettidig ny begyndelse

Ting, som du starter nu vil i sidste ende påvirke dit liv i nogen tid fremover, så dette er et ideelt tidspunkt for en positiv ny start! Nu ser det ud til, at du har mere indflydelse end nogensinde før på dine evner, hvilket kan hjælpe dig med at dele dine ambitioner med dem tæt på dig.