es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

scorpio Scorpio
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Byrder

Vær opmærksom på dit helbred, da du godt kan føle dig lidt overspændt i dag, idet mere truende vanskeligheder viser sig i horisonten. Forsøg ikke at løse disse problemer med det samme, men vær i stedet tålmodig og fokuser på at opnå en indre balance i dig selv i stedet for direkte konfrontation. Som en konsekvens deraf, vil du sikkert finde ud af, at tingene vil få et langt mere behageligt resultat end du måske havde forventet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Problemer

Du skal ikke blive overrasket, hvis du føler dig lidt ude af trit i dag, lyt i stedet til din krop og tag dig af den. Tiden vil komme, hvor du føler dig gladere og mere afslappet. Frem for alt, skal du ikke lade din frustration gå ud over mennesker i offentlig tjeneste eller dine overordnede, de dette ikke er det bedste tidspunkt til at gå ind i unødvendige tvister.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Dristighed og tilbageholdenhed

I dag har du en tendens til at svinge mellem dristighed og tilbageholdenhed meget mere end normalt. At reflektere over fortiden vil hjælpe dig med at værdsætte den relative berettigelse i enhver vanskelighed, og betragte nogen som værende fuldstændig ubetydelige. Ved at gøre dette, er du mere tryg ved dig selv og dine omgivelser og du vil opleve en markant mindre modstand fra dine omgivelser.