es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

scorpio Scorpio
April
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Onthouden

Vandaag ben je in onenigheid met jezelf. Dit is zichtbaar in diepgaande ontevredenheid en ook in de stemmingen die je wilt afreageren op anderen. Je zult op het moment ook nederlagen moeten accepteren. Zie dit als nuttig voor de toekomst en probeer er iets positiefs uit te halen. Houd je bezig met dingen die je gelukkig maken, anders raak je je frustratie niet kwijt en zul je anderen van streek maken.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Laat gaan

Je wilskracht is prijzenswaardig, maar je vergeet dat er meer in het leven is dan alleen maar succes. Je streven is zo hardnekkig dat je ook terugslagen moet accepteren. Geef jezelf een beetje meer tijd om je doelen te bereiken op een meer ontspannen wijze. Alleen dan kun je genieten van succes. Sta je zelf toe een beetje af te drijven; anders zal het leven gewoon aan je voorbij gaan.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Emotionele uitbarstingen

Op het werk moet je twee keer nadenken over je beslissingen. Je neigt naar overhaast gedrag waar je later spijt van kunt krijgen. Je bent zo gefixeerd op succes dat je de gewenste doelstelling wilt bereiken ten koste van anderen. In plaats daarvan, stop met het jezelf naar voren werken ten koste van anderen aangezien je collega’s je daarvoor op een dag misschien met gelijke munt zullen terugbetalen. Je labiele gevoelens zijn ook merkbaar in je relatie. Je moet hieraan in dit opzicht meer aandacht schenken.