es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

scorpio Scorpio
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Oefen geduld uit

Dit is geen ideale situatie voor u om uw verwachtingen en wensen te ontwikkelen. Er zullen meer tegenslagen zijn dan gewoonlijk en het is onwaarschijnlijk dat u veel voortgang zult maken. Oefen geduld uit, er komen betere tijden. Gebruik deze gelegenheid om alles te leren van de tegenslagen en zorg ervoor dat u niet tweemaal dezelfde fout maakt. Mocht het lot weer tegen u samenspannen, onthoud dan dat u het lot niet kan dwingen; misschien dat zij iets beter voor u in petto heeft.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Geconcentreerde kracht

Richt uw energie op ontwikkeling van uw innerlijke bronnen. Vermijd zoveel mogelijk driftbuien, felle verbale uitwisselingen en iedere confrontatie die kan leiden tot lichamelijk geweld aangezien dit soort gedrag geen voordeel voor u zal opleveren. Als het u lukt deze kracht naar binnen te richten zoals u het zou moeten doen, kunt u in uw ontwikkeling en onderling begrip grote stappen voorwaarts maken.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Spaar uw energie

Mocht iets niet lukken, twijfel niet aan uzelf. Het kan eenvoudigweg betekenen dat omringende omstandigheden simpelweg tegen uw samenzweren en het niet zullen toestaan. Maak de balans op, verwen uzelf een beetje en laat de dingen hun loop nemen. Soms doen zich situaties voor die volledig nieuwe mogelijkheden voor u ontvouwen en dan zult u inzien dat het weer eens tijd word om al uw kracht te gebruiken.