es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

scorpio Scorpio
October
26
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Spontane besluiten

Blaas nieuw leven in je relaties door ongebruikelijke en spontane daden. Je zult zien dat dit niet zo moeilijk is. Met een klein beetje zelfvertrouwen zul je anderen op vele manieren verassen. Je zult ook talrijke voorstellen ontvangen die je serieus moet overwegen. Je kunt je vrijmaken van onderdrukkende belemmeringen en conventionele patronen en je persoonlijkheid vrij laten regeren.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Taken beproeven

Vandaag wordt je geconfronteerd met nieuwe problemen op je werk. Je zult echter steun ontvangen op het juiste moment zodat je rustig je werk af kunt maken. Zelfs als de hulp van ongewone bronnen lijkt te komen, wijs het niet af. Wat gezondheid betreft kun je de koers op positief zetten voor de toekomst. Als je de dingen met geduld en zorg aanpakt kun je op langere termijn ongezond gedrag voorkomen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Tijdig een nieuw begin

Zaken die u nu begint zullen uiteindelijk uw leven voor enige tijd beïnvloeden, Dus dit is een ideaal moment voor een positieve nieuwe start! Het lijkt er nu op dat U in uw vaardigheden invloedrijker bent dan ooit tevoren, wat u kan helpen uw ambities gemakkelijker te delen met uw naasten.