es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

scorpio Scorpio
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Praktisera tålamod

För ögonblicket är detta inte en idealisk situation för dig och det blir svårt att kunna avancera och göra några större framsteg med dina hopp och önskningar. Tyvärr tycks det komma fler bakslag än vanligt och det är inte troligt att du kommer framåt. Försök att ha tålamod – bättre tider ligger framför dig. Använd denna möjlighet till att du lär dig från dina misstag och se till att du inte upprepar dem. Om ödet mot all förmodan skulle konspirera mot dig igen, kom ihåg att du inte kan bestämma över ödet; kanske är det helt enkelt på det viset att det finns något bättre som väntar på dig.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Koncentrerad kraft

Försök att leda dina energier mot en utveckling av dina inre källor. Undvik så långt det går otrevliga utbrott, hårda verbala ordväxlingar och varje konfrontation som kan resultera i fysiskt våld, då den typen av uppförande inte alls är till din fördel. Om du klarar av att rikta den här kraften inåt, vilket du helst bör göra, då blir det möjligt för dig att kunna ta stora steg mot din inre utveckling och få en ökad förståelse.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Bevara energi

Du behöver inte tvivla på dig själv om något inte blir som du tänkt. Det kan helt enkelt bero på att yttre omständigheter gaddat ihop sig och inte låter dig få framgång. Granska läget, sköt om dig själv lite extra och låt händelser ta sin egen kurs. Ibland uppstår situationer vilket öppnar upp helt nya möjligheter för dig – och då kommer du att känna igen att tiden har kommit för att du än en gång ska använda all din inre styrka.