es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

scorpio Scorpio
April
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Var lugn

På jobbet kan du orsaka tvister. Begär mindre av dig själv och dina kollegor så kommer du göra mycket större framsteg. Hemma är situationen inte bättre. Du svänger helt om väldigt snabbt och provocerar andra. Hitta ditt lugn, tillbringa mer tid med din partner och vänner. Stress kan göra dig orolig. Ät sunt och försök att träna något för att bygga upp ditt självförtroende och koppla av.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Återhållsamhet är nyckeln

Just nu vill du göra för mycket på en gång. Ta ett steg tillbaka, annars kan allt gå fel på jobbet och arbetskamraterna kan tappa förtroendet för dig. I privatlivet bör du också vara återhållsam annars kommer du att bli missförstådd. Acceptera lugnt din partners och dina vänners åsikter. Stress kan påverka dig så se till att få lite motion och ge dig själv tillräckligt med tid för att hitta lite lugn.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Prioritera

Den bästa policy du kan anta på jobbet är att prioritera noggrant och göra allt du kan för att undvika problem, snarare än att springa rakt in i dem. Sluta kritisera dina arbetskamrater och kom ihåg att varje medlem i ett team är viktig! I privatlivet bör du vara lika beslutsam. Lugn och sunt förnuft ska vara det som leder dig framåt, annars kommer du att bli alltmer sliten och frustrerad.