es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

taurus Taurus
October
24
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Problemer

Du skal ikke blive overrasket, hvis du føler dig lidt ude af trit i dag, lyt i stedet til din krop og tag dig af den. Tiden vil komme, hvor du føler dig gladere og mere afslappet. Frem for alt, skal du ikke lade din frustration gå ud over mennesker i offentlig tjeneste eller dine overordnede, de dette ikke er det bedste tidspunkt til at gå ind i unødvendige tvister.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Dristighed og tilbageholdenhed

I dag har du en tendens til at svinge mellem dristighed og tilbageholdenhed meget mere end normalt. At reflektere over fortiden vil hjælpe dig med at værdsætte den relative berettigelse i enhver vanskelighed, og betragte nogen som værende fuldstændig ubetydelige. Ved at gøre dette, er du mere tryg ved dig selv og dine omgivelser og du vil opleve en markant mindre modstand fra dine omgivelser.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Ukontrollabel vrede

Du er fuld af energi og entusiasme, som desværre, hvis du ikke er omhyggelig, kan føre til anfald af arrogance og aggression, idet du forsøger at buldre dig igennem uden megen hensyntagen til andres velfærd. Du bør helt sikkert gøre alt, hvad du kan for at være mere samarbejdsvillig og undgå sådanne konfrontationer hvor det er muligt, og forsøge at være hjælpsom når du kan.