es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

taurus Taurus
April
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Vendepunkt

Du oplever visse ændringer i dit liv. Du skal ikke kæmpe imod dem, men i stedet glæde dig over verden med åbne arme. Du vil møde nye mennesker som du kan have det sjovt med, og fostre meningsfulde relationer. På karrierefronten vil du stå over for nye udfordringer. Men der er ingen grund til at være bange, da du har heldet på din side. Betragt situationen som en mulighed for personlig vækst.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Nye impulser

Du er sprængfyldt med energi. Rekreative aktiviteter er en fremragende måde hvorpå du kan tilfredsstille denne livslyst. Da du er i enorm god fysisk form, kan du også deltage i intens styrketræning. Brug denne energi til at realisere gamle drømme om dit job. Din egen selvsikkerhed vil tiltrække andre, så der er ingen grund til at bekymre dig om den støtte du har brug for. Succes er garanteret.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Ny vind

Vær modig og del dine håb og ønsker med andre. Du vil modtage en masse positive reaktioner, som vil give dig ekstra motivation til at aktivere dine drømme. Du vil hurtigt tiltrække yderligere tilhængere. Selv på arbejdspladsen vil andre være klar på at lytte til dine ideer. Du må ikke være afvisende over for råd og kritik, da disse kan supplere og forbedre dine planer.