es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

taurus Taurus
April
23
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Ikke flere drømme

Hvis du for nylig har været en travl fantast og drømt en masse ting op, så er det nu tid til at vågne op og tackle disse projekter i virkeligheden. Kun i virkeligheden vil det vise sig, om dine planer har et solidt fundament og kan gennemføres. Men hvis du fortsætter med at fordybe dig selv i urealistiske drømme, vil du gå glip af en vigtig chance og spilde din kostbare energi.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Mod til forandring

Det virker til, at tiden endelig er kommet til at gøre dine drømme til virkelighed. Vær modig, og du vil være i stand til ikke blot at forbedre dit privatliv, men også din karriere. Du bliver måske også en rollemodel for dem omkring dig. Men du skal også finde tid til at have det sjovt for at komme af med din stress. Brug din fritid på rekreative aktiviteter. Dette vil sikre, at du ikke glemmer dine mål.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Aktiver dine planer

Dine langsigtede planer er ved at blive sat i praksis. Selv hvis du stadig er i tvivl, skal du ikke vente længere. Du vil blive tilbudt hjælp fra alle sider. Du bør dog også være åben over for konstruktiv kritik da det kun er beregnet til at hjælpe dig. Glem ikke, også at gøre noget for din krop i disse hektiske tider. Vær opmærksom på din kost og find en balance med en rekreativ aktivitet. Kun på denne måde vil du være i stand til at klare de udfordringer, du vil støde på.