es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

taurus Taurus
April
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Onverwachte steun

Uw positieve en plezierige wijze in de omgang met mensen levert u steun op uit onverwachte bronnen wat u niet had verwacht of tot op heden voor mogelijk had gehouden. Gebruik deze mogelijkheid om hen te informeren over uw groeiende bezorgdheid over kwesties die voor u het meest belangrijk zijn, zodat u positieve veranderingen kunt maken die duurzaam zijn voor uzelf en diegene om u heen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Nieuwe oriëntatie

Er komt een verandering in uw leven die u niet langer aan de kant kunt schuiven. U bent vol enthousiasme en zelfvertrouwen wat u zal helpen u plannen in actie om te zetten. Gebruik deze energie om de eerste stap te zetten . Praat met uw naaste vrienden en familie. Zij zullen u op alle mogelijke manieren stimuleren en enthousiast ondersteunen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Ontdek nieuwe gebieden

Langzaam maar zeker, wordt het leven op je kleine, kalme eiland te saai. Je hebt nieuwe ideeën en plannen die er om vragen om in werking gezet te worden. Stel het niet langer uit. Pak je spullen op en vaar weg naar nieuwe gebieden. Als jij je ideeën deelt met degenen om je heen, kan je rekenen op een dynamische bemanning ter ondersteuning.