es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

taurus Taurus
October
28
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Lasten

Let op uw gezondheid aangezien u zich vandaag terecht wat overwerkt voelt omdat er meer ophanden zijnde problemen aan de horizon verschijnen. Probeer de problemen niet frontaal aan te pakken maar wees daartegen geduldig en concentreer op het bereiken van een innerlijke balans voor uzelf in plaats van een directe confrontatie. Tengevolge hiervan zult u ontdekken dat de zaken een veel aangenamere uitkomst zullen hebben dan u had gedacht.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Problemen

Wees niet verrast als u zich vandaag een beetje in de war voelt, luister in plaats daarvan naar uw lichaam en zorg ervoor. Er komt een tijd waarin u zich gelukkiger en meer ontspannen voelt. Vooral niet uw frustratie uiten op mensen in openbare dienst of uw meerderen omdat het nu niet het juiste moment is om in onnodige geschillen te raken.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Vrijmoedigheid en terughoudendheid

Vandaag hebt u meer dan gewoonlijk de neiging te aarzelen tussen vrijmoedigheid en terughoudendheid. Nadenken over het verleden helpt u de relatieve waarde van alle moeilijkheden beseffen en maken sommige hiervan volstrekt onbeduidend. Door dit te doen voelt u zich beter op uw gemak en ook in uw leefwereld en ervaart u beduidend minder weerstand van uw omgeving.