es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

taurus Taurus
November
13
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Tunga bördor

Du har för närvarande svårt att utföra ditt dagliga arbete. Omständigheterna i dag är inte lovande och det är inte mycket av det du gör som kommer att lyckas. Ta inte ut din frustration på dina kollegor. Du ska inte heller isolera dig från dem omkring dig eftersom detta inte hjälper dig. Vänd dig till den närmaste familjen och ta emot hjälp från dem som verkligen kan hjälpa. Med detta stöd kommer du att kunna ta dig igenom denna svåra tid.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Reträtt

Av någon anledning är du inte på humör i dag för att vara öppen mot andra. Kanske har du nyligen upplevt några bakslag vilket har gjort att du inte har samma förtroende för din omgivning. Ta den tid du behöver för att gå till botten med detta. Återhållsamhet är också nödvändigt när det gäller din hälsa. Din kropp behöver vila så snart som möjligt. I stället för att ge dig ut på en långlöpning, ta en kort promenad.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Ovisshet

Du ser ut att uppleva tvivel och det orsakar dig svårigheter. Din energi är betydligt bättre nu men den känns mer disharmonisk till sin natur. Om du försöker vinna ett erkännande på andras bekostnad får du se upp så att du inte får fiender längs vägen, det skulle i så fall bara innebära problem för dig. Om du istället försöker begränsa dina begär lite grand och undviker drastiska handlingar kommer du igenom den här perioden utan alltför stora svårigheter.