es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

taurus Taurus
October
26
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Envishet

Du har uppnått så mycket, men har aldrig varit mindre nöjd. Om du tror att du kan gå vidare genom att vara envis och tvinga fram saker, riskerar du inte bara tidigare framgångar utan även din hälsa. Kliv tillbaka ett steg och försök att slappna av. Ge dig tid att lugna ned dig, så kommer du att upptäcka att det som verkade vara ett oöverkomligt problem lätt kan lösas när du inte är så inställd på att köra fram som en ångvält.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Styrkor och svagheter

Eftersom din energi för närvarande förbrukas på ett impulsivt och oberäkneligt sätt leder detta till konflikter snarare än framgång. Se till att du känner till både dina styrkor och svagheter och försök inte spela ut den ena mot den andra. Acceptera att båda ytterligheterna existerar och försök förena dem. På detta sätt kommer du också att uppfattas som trevlig av din omgivning.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Självkritik är nyckeln

Du är orsaken till motsättningarna på arbetsplatsen och det är åt det hållet som kritiken ska riktas. Du misslyckas på grund av dina vredesutbrott och du känner att folk alltid ställer sig i vägen för dig. Ta reda på vilka dina verkliga mål är och berätta oftare för din nära och kära hur mycket de betyder för dig. Din kropp klarar inte av överansträngningen, men att ta ett längre avbrott är inte heller lösningen. Hitta en kompromiss som gör att du kan känna dig mer avslappnad.