es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

virgo Virgo
September
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Prøvende opgaver

I dag vil du blive konfronteret med nye problemer i dit job. Men du vil modtage støtte på det helt rigtige tidspunkt, således, at du roligt kan færdiggøre dit arbejde. Selv om hjælpen ser ud til at komme fra usædvanlige kilder, skal du ikke afvise den. Med hensyn til sundhed, kan du sætte en positiv kurs for fremtiden. Hvis du udviser tålmodighed og er omhyggelig, vil du være i stand til at give afkald på usundt adfærd på længere sigt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Rettidig ny begyndelse

Ting, som du starter nu vil i sidste ende påvirke dit liv i nogen tid fremover, så dette er et ideelt tidspunkt for en positiv ny start! Nu ser det ud til, at du har mere indflydelse end nogensinde før på dine evner, hvilket kan hjælpe dig med at dele dine ambitioner med dem tæt på dig.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Positiv impuls

Du vil være i stand til at forynge dig selv ved at tage imod de positive signaler, du modtager fra dine omgivelser. Du bør begynde projekter nu, der involverer din fantasi. Din naturlige myndighed betyder, at nu, mere end nogensinde før, er du i stand til at være til hjælp for andre. Du bør dog undgå at opføre dig en overlegen måde, og i stedet yde dit bidrag på en sådan måde, der gør alle til en vinder.