es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

virgo Virgo
March
5
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Bevar din energi

Hvis noget ikke lykkes, så tvivl ikke på dig selv. Det kan simpelthen betyde, at eksterne omstændigheder blot konspirerer imod dig og ikke vil tillade det. Gør status, forkæl dig selv lidt og lad tingene gå deres gang. Nogle gange opstår situationer, som åbner op for helt nye muligheder for dig, og så vil du erkende, at tiden er kommet til endnu engang at anvende alle dine kræfter.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Tilbageholdenhed

Du forfølger dine mål med et enormt drive og energi, prøv at holde dit ukontrollable ønske om succes lidt tilbage. På trods af din iver, skal du holde dig selv en smule tilbage, se på den overordnede situation og giv din krop en pause, så den er forberedt til kommende opgaver, dette kan være den klogeste beslutning at tage da du kan blive bedt om at ofre yderligere på vejen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Hold fødderne nede på jorden

Du er i øjeblikket lidt rastløs og har tendens til nemt at blive arrig, når tingene ikke går, som du vil have det, eller når nogen har en anden mening. Hold dig selv i skak og kanaliser din energi til noget mere fornuftigt end konfrontationer. Det er derfor, du nu måske kun støder på fjender og flere barrierer, end du kan klare på langt sigt.