es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

virgo Virgo
February
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Ongecontroleerde kracht

Als je niet uitkijkt, kan je driftigheid het overnemen en meer schade veroorzaken dan je op prijs stelt. Je neigt jezelf te willen meten met de anderen om je heen en bent daarom op zoek naar een confrontatie. Beteugel je agressief gedrag omdat, hoewel je het op prijs stelt energie tot je beschikking te hebben, het onstabiel is en je op een belangrijk moment in de steek kan laten. Let meer op je gezondheid.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Spring niet in het diepe

Je vastbeslotenheid is vandaag opmerkelijk, maar het zal je geen goed doen als je zonder enige terughoudendheid handelt. Waardevolle bondgenoten kunnen hun steun weghalen omdat jij je eigen frustraties afreageert op degene het dichtst bij je. Spring niet in het diepe, neem een stap terug, probeer je zelfbeheersing terug te winnen en let op je gezondheid omdat deze momenteel licht onvoldoende is.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Weifelende energie

Je bent momenteel verscheurd tussen het verlangen om dingen te bereiken en de desillusie dat hier grenzen aan zijn. Gebruik niet je ongeremde vastbeslotenheid om door deze barrières heen te breken, omdat degenen om je heen hun geduld kunnen verliezen en je in de steek zullen laten. Wacht totdat de zaken zich ontspannen en jij anderen meer begrip en geduld kunt verschaffen.