es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

virgo Virgo
March
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Laat gaan

Je wilskracht is prijzenswaardig, maar je vergeet dat er meer in het leven is dan alleen maar succes. Je streven is zo hardnekkig dat je ook terugslagen moet accepteren. Geef jezelf een beetje meer tijd om je doelen te bereiken op een meer ontspannen wijze. Alleen dan kun je genieten van succes. Sta je zelf toe een beetje af te drijven; anders zal het leven gewoon aan je voorbij gaan.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Emotionele uitbarstingen

Op het werk moet je twee keer nadenken over je beslissingen. Je neigt naar overhaast gedrag waar je later spijt van kunt krijgen. Je bent zo gefixeerd op succes dat je de gewenste doelstelling wilt bereiken ten koste van anderen. In plaats daarvan, stop met het jezelf naar voren werken ten koste van anderen aangezien je collega’s je daarvoor op een dag misschien met gelijke munt zullen terugbetalen. Je labiele gevoelens zijn ook merkbaar in je relatie. Je moet hieraan in dit opzicht meer aandacht schenken.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Meer verdraagzaamheid

Voor degenen om je heen lijk jij op een fanatieke missionaris. Houd je een beetje in en accepteer de meningen en het gedrag van anderen. Laat je ook niet gemakkelijk boos maken als anderen een fout maken. Te veel opwinding is nu in elk geval schadelijk voor je gezondheid. Jij zelf hebt ook genegenheid en waardering nodig. Laat de spanningen van het alledaagse leven achter je. Ontspanning zal je energie weer opladen.