es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

virgo Virgo
March
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Onzekerheid en moeilijkheden

U kunt twijfels hebben die problemen kunnen veroorzaken. Uw energie is beslist vergroot maar op een verontrustende en strijdige manier. Als u bijvoorbeeld ten koste van anderen erkenning probeert te krijgen, wees dan voorzichtig dat u onderwijl geen vijanden maakt. Dit geeft alleen maar problemen. Als u in plaats daarvan uw verlangens een beetje beteugelt en drastische handelingen voorkomt, zult u deze periode zonder al te veel moeilijkheden doorkomen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Lasten

Let op uw gezondheid aangezien u zich vandaag terecht wat overwerkt voelt omdat er meer ophanden zijnde problemen aan de horizon verschijnen. Probeer de problemen niet frontaal aan te pakken maar wees daartegen geduldig en concentreer op het bereiken van een innerlijke balans voor uzelf in plaats van een directe confrontatie. Tengevolge hiervan zult u ontdekken dat de zaken een veel aangenamere uitkomst zullen hebben dan u had gedacht.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Problemen

Wees niet verrast als u zich vandaag een beetje in de war voelt, luister in plaats daarvan naar uw lichaam en zorg ervoor. Er komt een tijd waarin u zich gelukkiger en meer ontspannen voelt. Vooral niet uw frustratie uiten op mensen in openbare dienst of uw meerderen omdat het nu niet het juiste moment is om in onnodige geschillen te raken.