es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

virgo Virgo
September
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Realiseer uw dromen

Een lang gekoesterde droom ontwaakt nu en wacht op u om het een concrete werkelijkheid te maken. Gebruik de kans en maak deze droom waar aangezien het uw leven op een langdurige en positieve manier zal veranderen. Familie en vrienden zullen positief reageren op deze verandering en zullen u in uw acties volledig ondersteunen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Bereik uw doelen

Doelstellingen die u al enige tijd nastreeft zijn nu eindelijk binnen handbereik. U voelt zich gesterkt door de bemoediging die u van iedereen krijgt, wat u opbeurt om de laatste essentiële stappen te nemen. Blijf met uw voeten op de grond en streef uw doelstellingen consistent na. Zij zullen dan gerealiseerd worden.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Nieuwe paden betreden

Probeer verder te gaan vanuit uw bestaande strategieën voor probleem oplossingen en zoek nieuwe manieren om problemen te benaderen die u niet zo frustrerend vindt. Een veel minder conventionele weg kan soms resulteren in een veel meer bevredigend resultaat voor iedereen die het betreft. U zult ook een nieuwe metgezel voor de reis vinden die u kan helpen bij moeilijkheden die u onderweg kunt tegenkomen.