es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
February
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Reträtt

Av någon anledning är du inte på humör i dag för att vara öppen mot andra. Kanske har du nyligen upplevt några bakslag vilket har gjort att du inte har samma förtroende för din omgivning. Ta den tid du behöver för att gå till botten med detta. Återhållsamhet är också nödvändigt när det gäller din hälsa. Din kropp behöver vila så snart som möjligt. I stället för att ge dig ut på en långlöpning, ta en kort promenad.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Utmaningar

Du kommer inom kort att möta nya utmaningar som du måste brottas med. Kanske är det någon som försöker motarbeta dig eller något som helt enkelt rubbar din jämvikt bara genom att finnas där. Det är därför av betydelse att du tar dessa hinder under beaktande, för om du inte tar itu med dem kan de annars lätt påverka ditt liv på ett skadligt sätt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Störningar

Det ser för närvarande ut som om du kommer att få vara med om en kritisk situation. Det gäller att du inte förstorar upp det hela. Om du reagerar lugnt och värdigt till allt som verkar störande eller de negativa känslor som skapas, kommer denna kritiska situation att försvinna utan att ha orsakat någon skada. Det är nu av betydelse att du vårdar din hälsa ordentligt.