es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
March
9
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Större tolerans

Din omgivning ser på dig som en fanatisk missionär. Håll igen lite och acceptera andras åsikter och sätt att vara. Bli inte heller arg på en gång om någon gör ett misstag. För mycket spänning är skadligt för din hälsa just nu. Du själv behöver också kärlek och uppskattning. Lämna den stressiga vardagen bakom dig. Lite avkoppling kommer att ladda dina energidepåer igen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Missnöje

I dag tror du att hela världen kretsar runt dig. Människorna i din omgivning ser på saker och ting på ett annat sätt så bli inte förvånad om du blir besviken. Sänk dina förväntningar lite och ta hänsyn till andras behov. Annars kommer du bara få ovänner på grund av din själviska attityd och du kommer att märka att dina vänner och familj undviker dig. Att vara självisk skapar alltid problem i längden.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Överdrivet överseende

I dag är du arrogant och självupptagen på kontoret. Dina arbetskamrater och chefer kommer att tycka att du är krävande och oförskämd. Hitta rätt balans och tänk över de krav du ställer. Ta det inte personligt om du får kritik för ditt uppförande. Jämfört med dina vänner är du extremt pedantisk och du lägger märke till irrelevanta trivialiteter. Detta gör dig inte särskilt populär. Du borde i stället vara lite mer avslappnad och inte ta så allvarligt på småsaker.