es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
September
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Byt synvinkel

Det är frestande att lita på det redan beprövade, men på det sättet blir saker också ringrostiga med tiden. Försök att upptäcka nya infallsvinklar för att nå framgång. Omgivningen kommer att reagera positivt och även erbjuda hjälp om detta innebär en nystart. Ta tacksamt emot denna hjälp eftersom du kan lära dig mycket av andras erfarenheter.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Alla tecken pekar på en nystart

Det är ett perfekt ögonblick för att ta sig an riskerna som en nystart innebär. Använd din energi för att få fart på ett planerat projekt. Om du anförtror dig till din omgivning kommer du att få hjälp med att ta de första stegen. Din positiva utstrålning är attraktiv för andra. Du kan knyta nya kontakter och vara säker på att få stöd från andra.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Nystart

Det finns många nya möjligheter för dig. Du kan skapa helt nya trender på din arbetsplats. Om du tar dina kollegors idéer på allvar kommer du att kunna skapa kreativa lösningar av deras förslag. Det finns också gott om förändringar i ditt privatliv. Välkomna människor med öppna armar så kommer du märka att vänskap kan utvecklas som blir ett tillskott till dina nuvarande kontakter.