es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

virgo Virgo
February
5
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Prövande tider

Du kommer att utsättas för prövningar i ditt arbete i dag. Det finns ingen anledning att vara orolig, förutsatt att du kan visa vad du går för. Du kommer också att prövas i privatlivet. I detta fall ska du stå för dina åsikter. Glöm aldrig bort vad det är du vill åstadkomma, även om vissa beslut är svåra att ta. Du kan övervinna fysiska problem genom att ta en paus. Livet är inte en tävling. Du behöver inte alltid vara en vinnare.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Behåll lugnet

Det kan bli en turbulent dag för dig. Å ena sidan blir mycket av det du försöker göra inte som du tänkt dig, å andra sidan kan du upptäcka att problemet ligger i de människor du möter. Överreagera inte. Försök i stället att återfå lugnet och att överföra detta på andra. På så sätt kommer du att klara dig relativt opåverkad av denna ganska obehagliga upplevelse.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Öppenhet räknas

Den här dagen kommer att innehålla en del problem. Du kommer att ställas inför situationer som endast kan överkommas på ett bra sätt om du ändrar din attityd. Använd dig av ett nytt tillvägagångssätt i stället för det etablerade sättet att ta dig an denna typ av situationer. Var försiktig med att komma med anklagelser och försöka skylla på andra. Det kan vara så att det är du som har gjort misstag. Om du är öppen för nya saker kommer du att lära sig mer om dig själv.