es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

leo Leo
February
8
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Attityd

Ditt omedelbara sätt att svara andra i en aggressiv ton är olämpligt och kan resultera i att du skaffar dig verkliga fiender bland dem som vågar stå i din väg. Försök att hålla en mer återhållsam framtoning och försäkra dig om att du inte säger sådant som blir svårt att ta tillbaka och att du senare får ångra det du sagt. Om du inte är hundra procent säker på dina fakta är det bättre att du håller tyst och tänker efter en extra gång innan du säger något.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Tygla dina begär

Din längtan efter en ännu inte uppfylld önskan växer sig starkare. Ibland kommer du på dig med att tänka på hur det vore om du skippade alla ideal och principer för att uppfylla denna längtan. Tillåt dig inte att spela detta spel; istället bör du koncentrera dig på att tygla dina begär lite grand. Tänk hellre på allt det du har och vad det är som gör dig riktigt lycklig, vilket oftast är de enklaste sakerna i livet.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Koppla av

Allt går tyvärr inte lika bra som du skulle önska och den stress du känner över det påverkar din hälsa negativt. Detta beror i huvudsak på att du i alltför hög grad försöker ersätta din bristande tur med en markant effektivitet. Om detta är fallet försök hellre att koppla av och acceptera att det ibland inte är möjligt och tillåt dig själv en speciell belöning i stället.