es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

leo Leo
February
1
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Minnas

I dag är du inte sams med dig själv. Detta visar sig i att du är djupt otillfredsställd och även i din sinnesstämning, som går ut över andra. Du kommer också tvingas erkänna nederlag just nu. Se detta som hjälp för framtiden och försök att få ut något positivt av det. Gör saker som gör dig glad, annars kommer du inte bli av med din frustration och du kommer att göra andra upprörda.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Släpp taget

Din hängivenhet är lovvärd, men du glömmer att det finns mer i livet än bara framgång. Din strävan är så ihärdig att du också måste acceptera bakslag. Ge dig själv lite mer tid för att nå dina mål på ett mer avslappnat sätt. Först då kommer du att kunna njuta av framgången. Tillåt dig själv att släppa taget lite, annars kommer livet helt enkelt att rinna ifrån dig.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Känsloutbrott

På jobbet bör du tänka igenom alla dina beslut två gånger. Du har en tendens att handla överilat och sedan ångra dig. Du är så fixerad vid framgång att du vill uppnå det önskade målet på andras bekostnad. Du bör därför sluta knuffa dig fram eftersom dina arbetskamrater en dag kan komma att betala tillbaka med samma mynt. Dina labila känslor ger sig även tillkänna i din relation. Du måste vara mer uppmärksam på detta.