es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

leo Leo
February
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Reträtt

Av någon anledning är du inte på humör i dag för att vara öppen mot andra. Kanske har du nyligen upplevt några bakslag vilket har gjort att du inte har samma förtroende för din omgivning. Ta den tid du behöver för att gå till botten med detta. Återhållsamhet är också nödvändigt när det gäller din hälsa. Din kropp behöver vila så snart som möjligt. I stället för att ge dig ut på en långlöpning, ta en kort promenad.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Ovisshet

Du ser ut att uppleva tvivel och det orsakar dig svårigheter. Din energi är betydligt bättre nu men den känns mer disharmonisk till sin natur. Om du försöker vinna ett erkännande på andras bekostnad får du se upp så att du inte får fiender längs vägen, det skulle i så fall bara innebära problem för dig. Om du istället försöker begränsa dina begär lite grand och undviker drastiska handlingar kommer du igenom den här perioden utan alltför stora svårigheter.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Förväntningar

Var lite uppmärksam på din hälsa då du nu känner dig aningen utarbetad, eftersom flera nära förestående svårigheter syns vid horisonten. Du bör inte försöka tackla dessa problem hals över huvud, utan det är bättre att vara tålmodig och fokusera på att bibehålla din inre balans och undvika direkt konfrontation. Det kommer att resultera i att du kommer att se att ärendet i fråga får ett mer behagligt utfall än vad du förväntade dig.