es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Ελληνικά (Greek)

pisces Pisces
March
28
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Στενές φιλίες

Οι σχέσεις στον φιλικό σας κύκλο θα ενταθούν και θα προκύψει μία κάπως αξέχαστη εμπειρία. Ειδικά στις ομάδες με τις οποίες είστε δεσμευμένη, πολύ θετικές διεργασίες χτισμένες στις δυναμικές της ομάδας θα έρθουν να τις υποβαστάξουν, κάτι το οποίο θα σας φέρει στο στόχο σας με απίστευτη ταχύτητα. Αποδεχτείτε τον καθένα όπως είναι και αφήστε την ενέργεια να ρέει.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Υγεία και Δύναμη

Τόσο το σώμα όσο και η ψυχή είναι σε τέλεια κατάσταση. Για το λόγο αυτό άλλα άτομα μπορούν να σας δουν να λάμπετε από αισιοδοξία. Η ενέργεια που αισθάνεστε θα απλωθεί στο στενό περιβάλλον σας και θα κάνει δυνατό για εσάς να πετύχετε στόχους που ήταν αδιανόητοι πριν από λίγο καιρό. Επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια και μην αφήνετε τον χρόνο να χάνεται ανεκμετάλλευτος.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Εσωτερική γαλήνη

Θα βρείτε την εσωτερική γαλήνη που για καιρό ψάχνατε. Μέσα από αυτή την εσωτερική δύναμη εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ακεραιότητα. Κάποιοι από την προσωπική σας ζωή ή την εργασία, θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Βοηθήστε, όπου μπορείτε, αλλά μην ξεχνάτε να επιδιώκετε τους στόχους σας.