es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

pisces Pisces
October
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Missnöje

Just nu är det inget som går rätt. Om du ändrar inställning kommer du snabbare hitta tillfredsställelse. Du kommer att inse att andras åsikter är användbara. I ditt privatliv kommer du att ställas inför en mängd svårigheter. Vad tydlig med var du själv står när detta händer. Ditt fysiska välbefinnande kunde vara bättre. Tänk över din livsstil, men var inte för hård mot dig själv.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Prövande tider

Du kommer att utsättas för prövningar i ditt arbete i dag. Det finns ingen anledning att vara orolig, förutsatt att du kan visa vad du går för. Du kommer också att prövas i privatlivet. I detta fall ska du stå för dina åsikter. Glöm aldrig bort vad det är du vill åstadkomma, även om vissa beslut är svåra att ta. Du kan övervinna fysiska problem genom att ta en paus. Livet är inte en tävling. Du behöver inte alltid vara en vinnare.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Behåll lugnet

Det kan bli en turbulent dag för dig. Å ena sidan blir mycket av det du försöker göra inte som du tänkt dig, å andra sidan kan du upptäcka att problemet ligger i de människor du möter. Överreagera inte. Försök i stället att återfå lugnet och att överföra detta på andra. På så sätt kommer du att klara dig relativt opåverkad av denna ganska obehagliga upplevelse.