es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

pisces Pisces
September
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate February 20 to March 1st Styrkor och svagheter

Eftersom din energi för närvarande förbrukas på ett impulsivt och oberäkneligt sätt leder detta till konflikter snarare än framgång. Se till att du känner till både dina styrkor och svagheter och försök inte spela ut den ena mot den andra. Acceptera att båda ytterligheterna existerar och försök förena dem. På detta sätt kommer du också att uppfattas som trevlig av din omgivning.

twitter
facebook
mail
Second Decanate March 2 to March 10 Självkritik är nyckeln

Du är orsaken till motsättningarna på arbetsplatsen och det är åt det hållet som kritiken ska riktas. Du misslyckas på grund av dina vredesutbrott och du känner att folk alltid ställer sig i vägen för dig. Ta reda på vilka dina verkliga mål är och berätta oftare för din nära och kära hur mycket de betyder för dig. Din kropp klarar inte av överansträngningen, men att ta ett längre avbrott är inte heller lösningen. Hitta en kompromiss som gör att du kan känna dig mer avslappnad.

twitter
facebook
mail
Third Decanate March 11 to March 20 Lugna ned dig

Du måste vara mer återhållsam, inte ha så kort stubin, mot dina arbetskamrater. Ditt mål bör vara kvalitet inte kvantitet! Var diplomatisk i tvister. Detsamma gäller för privata frågor. Du irriterar andra alldeles för mycket. Kommunicera mer med dina nära och kära så att de förstår hur saker och ting egentligen står till med dig. Du är frustrerad och spänd och måste försöka hitta lite lugn. Vad sägs om en kort semester eller någon fritidsaktivitet som ger dig balans?