es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

scorpio Scorpio
April
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate October 24 to November 2 Ovisshet

Du ser ut att uppleva tvivel och det orsakar dig svårigheter. Din energi är betydligt bättre nu men den känns mer disharmonisk till sin natur. Om du försöker vinna ett erkännande på andras bekostnad får du se upp så att du inte får fiender längs vägen, det skulle i så fall bara innebära problem för dig. Om du istället försöker begränsa dina begär lite grand och undviker drastiska handlingar kommer du igenom den här perioden utan alltför stora svårigheter.

twitter
facebook
mail
Second Decanate November 3 to November 12 Störningar

Det ser för närvarande ut som om du kommer att få vara med om en kritisk situation. Det gäller att du inte förstorar upp det hela. Om du reagerar lugnt och värdigt till allt som verkar störande eller de negativa känslor som skapas, kommer denna kritiska situation att försvinna utan att ha orsakat någon skada. Det är nu av betydelse att du vårdar din hälsa ordentligt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate November 13 to November 22 Utsatt för granskning

Dina åsikter eller ditt arbete kommer att bli granskat på något sätt den närmsta tiden. När det inte går bra för dig tenderar du att skylla ifrån dig på någon annan. Om du däremot är försiktig och tålmodig klarar du av att gå igenom den här perioden utan någon påföljd och kan lära dig något viktigt av hela händelsen.