es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

taurus Taurus
October
26
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate April 21 to April 30 Halsstarrigheid

Je hebt zoveel bereikt en je bent minder tevreden dan ooit. Als jij nu denkt dat je verder vooruitgaat door hardnekkig te zijn en kwesties probeert te forceren, zul je niet alleen je vorige succes riskeren maar ook je gezondheid. Doe een stap terug en probeer te ontspannen. Laat zelfbeheersing terugkeren en je zult merken dat wat een onoverkomelijk probleem leek te zijn eenvoudig opgelost kan worden als je niet zo vastbesloten bent je weg er naartoe plat te walsen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate May 1st to May 10 Sterktes en zwaktes

Omdat je energie momenteel op een impulsieve en onregelmatige wijze gebruikt wordt, leid dit eerder tot conflicten dan succes. Maar, wees bewust van zowel je sterktes en zwaktes en probeer niet de een tegen de ander uit te spelen. Accepteer de aanwezigheid van beide uitersten en probeer ze te verenigen. Op deze wijze wordt je ook door degene om je heen gezien als een prettig persoon.

twitter
facebook
mail
Third Decanate May 11 to May 20 Zelfkritiek is de sleutel

De oorzaak van frictie op de werkplek ben jij en dit is waar alle kritiek op gericht moet worden. Je faalt vanwege je woedeaanvallen door opvliegendheid en je hebt het gevoel alsof de mensen je constant proberen te belemmeren. Ontdek wat je doestellingen werkelijk zijn en vertel je dierbaren vaker hoeveel ze voor je betekenen. Je lichaam is niet zo opgewassen tegen zware inspanning, maar het nemen van een langdurige rustperiode is ook niet de juiste weg. Vindt een compromis zodat jij je snel meer ontspannen voelt.