es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

virgo Virgo
April
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate August 24 to September 3 Omhels de wereld

Zelfs als succes op het werk je gemakkelijk af gaat, moet je nog steeds je innerlijke rust en nuchtere aanpak bewaren. Op deze wijze zul jij je vriendschappen die op de werkplek gemaakt zijn in stand houden en je dierbaren laten voelen hoe hartelijk jij kunt zijn. Je begrijpt dat vroegere conflicten niet meer belangrijk zijn en dat eigenlijk nooit waren. Trakteer jezelf op veel ontspanningstijd zodat je lichamelijke gezondheid en zelfbeheersing langer duren.

twitter
facebook
mail
Second Decanate September 4 to September 13 Je goed voelen

Je bent succesvol in je werk – zelfs als niemand iets merkt of enige waardering toont, zal het nog steeds nuttig voor je zijn om klaar te staan om anderen te helpen en te steunen. Je dierbaren zullen je op het moment ook willen steunen. Als er momenteel niemand is, moet je misschien je ogen openhouden voor je ware liefde. De tijd voor stilstaan en tegenzin is voorbij – je energie kent geen limiet meer.

twitter
facebook
mail
Third Decanate September 14 to September 23 Koel, kalm en bedaard

Vandaag voel jij je fantastisch. Je hebt een goede gezondheid en bent zelfverzekerd. Op het werk boek je vooruitgang en kun je eindelijk die nieuwe ideeën uitvoeren. In je privéleven blijf je bloeien, gebruik deze tijd om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en je horizon te verbreden. De zelfverzekerdheid die je nu bezit is versterkt en ten gevolge hiervan houdt je gevoel van tevredenheid aan.