es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
October
3
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Utilfredshed

I dag tror du, ​​at verden drejer sig om dig. Dem omkring dig ser forskelligt på tingene, så bliv ikke overrasket, hvis du bliver skuffet. Sænk dine forventninger en smule og overvej andres behov. Ellers vil du kun få nye fjender som et resultat af denne selviske holdning, og dine venner og familie vil undgå dig. Selviskhed skaber altid problemer på lang sigt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Overdreven nydelse

I dag er du arrogant og nydelsessyg på kontoret. Dine kolleger og chefer vil derfor betragte dig som krævende og uforskammet. Hold den rette balance og tænk over dine krav. Tag ikke kritik af dit adfærd personligt. Sammenlignet med dine venner, er du meget pedantisk og opmærksom på irrelevante trivialiteter. Det gør dig ikke særlig populær. Vær i stedet lidt mere afslappet og tag ikke små problemer så alvorligt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Tunge byrder

Du har i øjeblikket problemer med at udføre din daglige arbejdsrutine. Omstændighederne i dag er ikke særlig lovende, og der er ikke stor chance for, at det du foretager dig, vil lykkes. Lad ikke din frustration gå ud over dine kolleger. Du skal heller ikke isolere dig selv fra dem omkring dig, da isolation ikke vil være hjælpsom. Opsøg din families nærhed og modtag hjælp fra denne langt mere hjælpsomme kilde. Med denne støtte vil du være i stand til at komme igennem denne svære tid.