es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
September
27
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Kontrol

Det vil være vanskeligt at holde dine følelser under kontrol. Det er muligt, at de dukker op på overfladen på en ukontrollabel måde. Sørg for, at du ikke giver efter for dine impulser og viser din vrede. Ellers vil du provokere dem tæt på dig og alle andre, du støder på. Prøv at finde en balance og ro, og udvise mere forståelse for andre.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Overdreven drømmer

Du kan ikke stoppe med at tænke på uopnåelige drømme. Du må ikke tage nogen chancer, som kan resultere i, at du mister det, du allerede har opnået. Men disse tanker udgør en fare, i og med at de kun stammer fra en følelse af utilfredshed. Du bør i stedet opdage roden af ​​denne utilfredshed. Giv dig selv mere fred og ro og kig dybt ind i din sjæl. Du vil komme til at forstå roden af ​​dit problem.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Minder

I dag er du på kant med dig selv. Dette er tydeligt i en dyb utilfredshed og også i det humør, som du vil lade gå ud over andre. Du må også acceptere nederlag i øjeblikket. Se dette som nyttigt for fremtiden og forsøg at få noget positivt ud af det. Beskæft dig selv med ting, der gør dig glad, ellers vil du ikke slippe af med din frustration, og derfor gøre andre kede af det.