es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
October
4
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Framåtanda och återhållsamhet

Nu har du en viss tendens att mer än vanligt pendla mellan framåtanda och försiktighet. Genom att se tillbaka på det förgångna blir du stärkt av att uppskatta de fördelar som kommit efter varje svårighet du klarat av och du kommer att märka att en del av det som varit inte har någon större betydelse för dig idag. Genom din tillbakablick kommer du att kunna komma överens med andra lättare och du får uppleva mindre motstånd från din omgivning.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Okontrollerad vrede

Du är full av energi och entusiasm, vilket olyckligtvis kan leda till utbrott av arrogans och ilska om du inte är försiktig när du försöker kämpa dig framåt utan några tankar på andras välbefinnande. Du bör absolut göra allt du kan för att bli mer samarbetsvillig och försöka undvika varje slags konfrontation om det är möjligt och även anstränga dig för att bli mer hjälpsam när du kan.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Attityd

Ditt omedelbara sätt att svara andra i en aggressiv ton är olämpligt och kan resultera i att du skaffar dig verkliga fiender bland dem som vågar stå i din väg. Försök att hålla en mer återhållsam framtoning och försäkra dig om att du inte säger sådant som blir svårt att ta tillbaka och att du senare får ångra det du sagt. Om du inte är hundra procent säker på dina fakta är det bättre att du håller tyst och tänker efter en extra gång innan du säger något.